Welkom

Welkom op de website van Bokkenrijders Pilsener

ratesGeniet en drink met mate.

Welkom op onze site van Bokkenrijders Pilsener   Op onze site vindt u informatie over ons en over “Bokkenrijders Pilsener®”

Bokkenrijders Pilsener is een normale pils, zoals de grotere A-merken, ook met 5% alcohol, en een mooie stevige schuimkraag, dus het is geen Bokbier.

De eerste klik naar goedkoop bier is reeds door u gedaan door naar onze site te gaan. Maar om ook daadwerkelijk ons goedkope bier en bovenal ons kwalitatief lekkere bier in huis te hebben. Voor uw feest, verjaardag, braderie, evenement introductiekampen, huisfeesten, straatfeest etc. verzoeken wij u om de volgende klik te nemen naar het bestelformulier.

Bij elk feest of vertier hoort natuurlijk Bokkenrijders Pilsener (spreuk uut Bathmen 1792).

Klik hier voor kwalitatief en goedkoop bier!

Heeft u na uw bezoek toch nog vragen en/of opmerkingen? Dan verzoeken wij u om gebruik te maken van de contactgegevens. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Ook particuliere verkoop

Wilt u een bestelling plaatsen van een van onze producten? Dan kunt u het bestelformulier gebruiken.

Bokkenrijders Pilsener


Winter-aanbieding!

003Winter-aanbieding, Bokkenrijders Pilsener is het lekkerste biertje en het goedkoopste biertje van Nederland, heeft u ergens anders een betere aanbieding gekregen, mail het ons even, dan kijken wat we kunnen doen om de goedkoopste te blijven.

************ ACTIE ACTIE ACTIE ************

In de maanden  Februari en Maart krijgt u  bij afname van 11 fusten van 50 Ltr. 1 fust bier gratis, en een setje Bokkenrijders Pilsener speelkaarten.

Voor onze fusten heeft u een Heinekenkoppeling nodig.

Ook particuliere verkoop

Bestelformulier volledig invullen, anders komt uw bestelling niet bij ons aan, u krijgt dan ook direct een bevestiging van uw bestelling per mail, maar alleen als deze volledig is ingevuld.

Volle fusten kunnen altijd retour zonder extra kosten.

De bezorging van de vaten is geheel gratis, ook het ophalen van de lege vaten is gratis.


Koppeling

koppeling1Voor onze fusten heeft u een Heineken koppeling nodig, “Shanky” of als “Bajonet”.


Bier bestellingen op maandag binnen!

BierviltjeAls uw bestelling op maandag bij ons binnen is, dan geven wij u de garantie dat uw bestelling diezelfde week geleverd wordt. Uw bestelling na maandag geplaatst? Dan overleggen wij graag met u wanneer wij uw bestelling kunnen leveren. Vanaf 80 liter gratis bezorging.

Ook particuliere verkoop

 


Gratis bezorging!

deliveryVanaf 80 liter bezorgen wij gratis op een door u aangegeven adres. Voor de Waddeneilanden zijn wij helaas genoodzaakt om wel bezorgkosten in rekening te brengen. Dit doen wij graag met u in overleg. Bel of mail ons snel voor eventueel meer informatie.

Ook particuliere verkoop

 


Koolzuur cilinder

Nieuw bij ons zijn de 10 kg Koolzuur flessen die wij los verkopen. Wilt u top kwaliteit koolzuur voor en spotgoedkope prijs van € 26,- excl. btw en statiegeld, neem dan contact met ons op, of bestel via het bestelformulier.


Details en herkomst Bokkenrijders Pilsener

Via de link ‘Geschiedenis‘ die u links in het menu kunt vinden op de site, vindt u vanaf nu alles over de herkomst van Bokkenrijders Pilsener®. Verder kunt u lezen wat voor soort bier het is, hoeveel procent alcohol deze bevat en waar Bokkenrijders Pilsener® het meest mee te vergelijken is. Op deze manier bent u nog meer op de hoogte van ons bier en staat u niet voor verrassingen als u een glaasje inschenkt. Proost!