Bokkenrijders Bier Bokkenrijders Bier is een normale pils, zoals de grotere A-merken, ook met 5% alcohol, en een mooie stevige schuimkraag, dus het is geen Bokbier. Bokkenrijders Bier Bokkenrijders Bier is een normale pils, zoals de grotere A-merken, ook met 5% alcohol, en een mooie stevige schuimkraag, dus het is geen Bokbier.

Welkom op de website van Bokkenrijders Bier

De eerste klik naar goedkoop bier is reeds door u gedaan door naar onze site te gaan. Maar om ook daadwerkelijk ons goedkope bier en bovenal ons kwalitatief lekkere bier in huis te hebben. Voor uw feest, verjaardag, braderie, evenement introductiekampen, huisfeesten, straatfeest etc. verzoeken wij u om de volgende klik te nemen naar het bestelformulier.

Bij elk feest of vertier hoort natuurlijk Bokkenrijders Bier (spreuk uut Bathmen 1792).

Klik hier voor kwalitatief en goedkoop bier!

Heeft u na uw bezoek toch nog vragen en/of opmerkingen? Dan verzoeken wij u om gebruik te maken van de contactgegevens. Wij zullen dan contact met u opnemen. 06 22671 660

Geschiedenis

Bokkenrijders Bier®. ‘Wat is dat nou eigenlijk voor een biertje?’ ‘Waar komt het nou vandaan?’…

Meer lezen

Fust proberen?

Vraag een proef fust aan van 30 Ltr. Nu een speciale aanbieding van € 50,- per fust!

Nu bestellen

Uniek, zacht en gekruid

Bokkenrijders Bier® bestaat al een aantal eeuwen. Sinds 23 april 1516 wordt Bokkenrijders Bier® gebrouwen in Duitsland en volgens de strengste zuiverheidswet uit datzelfde jaar.